Een stapsgewijze gids voor het coping van de Yeezy Boost 350 V2 ‘Black’

Na maanden van geobsedeerd door die Instagram -lekken, kan de Yeezy Boost 350 V2 ‘Black’ binnenkort op je voeten staan. Word echter nog niet zo goed vergast. Er is nog steeds de belangrijke taak om echt een paar te hangen.

Als de meest gevraagde van de ‘SPLY-350’ variëteit voor een tijdje, zal dit geen eenvoudige prestatie zijn. Doorzettingsvermogen is nodig als je de talloze wederverkopers ook in de hoop een overwinning te behalen.

Gelukkig hebben we je rug! Bekijk deze stapsgewijze gids die onlangs is gepubliceerd via de enige leverancier IG en je kunt niet fout gaan!

Kennis is macht zoals ze zeggen, dus het is het beste om precies te begrijpen waar u mee te maken hebt. De Yeezy 350 ‘Black’ introduceert om 7 uur op 7 juni en je raadt het al, dit zal moeilijk te kopen zijn!

Als het gaat om de ochtend van releases, wilt u worden ingeschakeld bij @thesolesupplier met die meldingen ingeschakeld!

De wachtrij van Adidas UK gaat online vanaf ongeveer 6.40 uur – gewoon niet vernieuwen wanneer dat verpakkingswiel begint.

We raden niet aan Kanye West -deuntjes te schieten als je een flat met anderen deelt, maar alles wat je kunt doen om jezelf comfortabel te maken – het kan een lange ochtend zijn!

Foot Locker UK is misschien wel uw eenvoudigste mogelijkheid om een ​​overwinning te behalen. Niet alleen wordt een royale grootte naar verwachting online op internet, maar de maten zullen ook in de winkel introduceren!

Inmiddels zijn de meeste loterijen al gesloten voor de Yeezy 350 V2 ‘Black Static’, maar je kunt altijd een kijkje nemen in onze overtuigende gids. Het invoeren van die laatste kan het verschil zijn tussen het vangen van een overwinning.

Vergeet niet dat dit een huishoudelijke aangelegenheid is met volwassenen, jongeren en babymaten die live gaan. Pagina’s gaan online via Foot Locker voor alle drie naast Adidas UK!

Volg al het bovenstaande en er is geen reden waarom je niet succesvol zult zijn. Evenals wanneer je bent, schreeuw je @thesolesupplier! Veel succes!

Leave a Reply

Your email address will not be published.