Een League of Legends X Nike -collectie is onderweg!

Eerder eerder in dit jaar geplaagd, is de League of Legends X Nike-collectie nu in zijn geheel onthuld door het in Oregon gevestigde merk en het ziet er behoorlijk hot uit! Als je inmiddels nog nooit meer van de enorme gaming -franchise hebt gehoord, is League of Legends ongeveer zo enorm als het wordt in de videogame (of eSports) wereld.

Nike heeft een beslissing genomen om het komende Wereldkampioenschap te eren dat later deze maand in China wordt gehouden door een volledige samenwerkingscapsule te introduceren met zowel schoenen als kledingstijlen!

Afbeelding door middel van Nike
Jordan Brand helpt zelfs een hand aan de collectie in het type van een Jordan 1 High Zoom uitgedost in een nette metallic colorway, die waarschijnlijk het meest wenselijke ontwerp van de selectie zal zijn. Samen met die, The Blazer Mid, AM90, AF1, AM270 React en Joyride Double Run 2 worden allemaal de LOL-behandeling verstrekt en presenteren speciale gaming-geïnspireerde graphics.

De kledingkeuze omvat vier truien die zijn uitgerust in de kleuren van enkele van de meest productieve esports -teams, waardoor toeschouwers in huis kunnen ondersteunen hun team van optie trots te ondersteunen. Of je nu een gamer bent of niet, we hebben geen twijfel over de waarheid, er zijn enkele edelstenen onder dit pakket!

Afbeelding door middel van Nike
Als u elk type van de producten uit de League of Legends X Nike -collectie wilt bemachtigen, moet u nog een beetje langer strak zitten, omdat er geen officiële release -informatie is aangekondigd. Blijf opgesloten in de enige verkoper voor al het huidige nieuws en updates en terwijl je hier bent, inspecteer je wat Kanye West onlangs over Jordans moest zeggen!

Afbeelding door middel van Nike

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.