Officiële afbeeldingen van de Yeezy 700 ‘Teal Blue’ Lek

Afbeelding via Kickwhoshow
Hoewel we er niet veel van weten, is de Yeezy 700 ‘Teal Blue’ een van de meest gehyped Kanye West -sneakers van 2019. Een mix tussen de ‘Inertia’ en de ‘Wave Runner’, adidas lekte per ongeluk officiële beelden van officiële beelden van De langverwachte sneaker gisteren, en er zijn een paar grote ontwerpwijzigingen die zeker het waard zijn om over te praten.

Hoewel het algemene kleurenpalet is behouden, zijn enkele tinten omgeschakeld voor een meer uitgebalanceerd ontwerp. Met de ultra premium suede, leer en gaasconstructie waar we allemaal van zijn gaan houden, zijn de diepere blues bij de teenbox in een donkergrijs gedompeld, terwijl het grijze gedeelte rond het kwartpaneel op een lichtere toon is geverfd . Om dit toe te voegen, is het gebroken witte gaas die de hele schoen overneemt aanzienlijk verduisterd, waardoor het geschikt is voor de herfstmaanden.

Afbeelding via adidas
Een andere ontwerpverandering die zeker het vermelden waard is, is de buitenzool. Voordat het werd geschilderd in de klassieke tint van het tandvlees, maar nu krijgt het een crèmebestrijding die een opvallende gelijkenis vertoont met eerdere Yeezy 700 -releases. De opvallende oranje veters zijn ook vervangen door een donkerbruin paar, en hoewel dit voor sommigen controversieel kan zijn, moeten we toegeven dat we van de nieuwe look houden.

De Yeezy 700 ‘Teal Blue’, die ergens in oktober wordt gevallen, markeert de elfde 700 alleen al in 2019. Verwacht vrij beperkt te zijn, zorg ervoor dat je het vergrendeld houdt bij de enige leverancier voor meer release -info wanneer het zich ontwikkelt! Wat vind je van het herontwerp? Laat ons weten waar je aan denkt!

Afbeelding via kickwhoshow

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.