Het volgende tabblad van Instagram is verdwenen en het internet begint

in de aflevering van gisteren van ‘What’s the Internet Pissed About Today’, Instagram -gebruikers waren in wapens over het tabblad Verlies van de App’s ‘Volgende activiteit’. Met f ** kboys die een zucht van opluchting en verdachte dames die zich in de duizenden verzamelen in de buurt het algemeen belang.

Ik probeer erachter te komen welke foto’s mijn man leuk vond, omdat Instagram het volgende activiteiten tabblad pic.twitter.com/a1zatfzpxe kwijt is

– Emma ?? (@king_kuwonu) 8 oktober 2019

Oorspronkelijk geïntroduceerd door Instagram zodat gebruikers nieuwe accounts konden vinden om van te genieten, had het volgende tabblad onschuldig begin. Langzaam evoluerend naar een speeltuin van Insta-stalkers, begon het door de massa te worden gebruikt om in de gaten te houden wat hun vrienden, familie en partners van plan waren. Of dat nu ~ bepaalde ~ afbeeldingen leuk vinden of mensen volgen die ze niet zouden moeten zijn, dames en heren begonnen zichzelf in heet water te vinden dankzij deze beruchte kleine functie.

Terwijl het tabblad staarde om momentum op te pakken en een geloofwaardigheid te krijgen om veel meer kwaad dan goed te doen, begon Instagram te heroveren hoe ze nieuwe inhoud en profielen aan hun gebruikers konden introduceren zonder onrust te creëren in hun privéleven. Enter: The Explore Page. Met een snelle klik van het vergrootglaspictogram kunnen gebruikers nu door een pagina met volledig op maat gemaakte inhoud bladeren die aan hun behoeften is voorzien. Op basis van berichten waarmee ze eerder betrokken zijn, kunnen gebruikers door de verkenningspagina naar de inhoud van hun hart bladeren. Dit is wat Instagram claims het volgende tabblad overbodig heeft gemaakt.

Een stap in de beste richting voor de missie van het merk om de geestelijke gezondheid van de gebruiker te helpen, de verwijdering van het tabblad volgt het nieuws dat het van plan is om publiekelijk zichtbare likes te dumpen. Momenteel werd in Australië getest om te zien of er een echt verschil wordt gemaakt, de reactie op het nieuws was zo dramatisch dat het beïnvloeders en YouTubers in overstromingen van tranen zag. Mogelijk een goed voorbeeld van waarom de app veel meer wil doen om de geestelijke gezondheid van haar gebruikers te beschermen, is de feedback een gemengde tas geweest.

Laatste gedachten: als het verlies van de beste vriendenfunctie van Snapchat iets is om aan te gaan, zullen mensen dit sneller overkomen dan je kunt zeggen “Drama Queen”. In een wereld waar privacy schaars is en de FBI ons bespioneert via onze webcams (weet je weet dat het waar is), moet dit kleine glimp van geheimhouding dat Instagram ons met beide handen verstrekt, vergrendeld en beschermd en beschermd. Wat denk je?

Leave a Reply

Your email address will not be published.