De New Balance 992 “tarwe” is net zo premium als het krijgt

De voorhoede van New Balance bestaat uit de neiging om te bestaan ​​uit modellen gemaakt met een mix van suede en gaasmaterialen, met name de nieuwe balans 992 die veel heeft gewonnen. Meer dan ooit tevoren het afgelopen jaar door middel van hoge verwarmingen. Hoewel in deze nieuwe vertolking de New Balance 992 “tarwe” geen partner nodig heeft – het is net zo premium als het op zichzelf krijgt.

Het low-top-profiel behoudt zijn vorm maar gooit zijn standaard gaasbasis volledig weg ten gunste van suede, waarbij alle panelen van hiel tot teen worden bedekt in een aardse tan toon, inclusief de middenvoet “n” -logo’s en branding op de tongen en hiel.

Afbeelding door middel van Sevenstore
Int’l verzending

Bekijk meer

Wat een vleugje contrast met het tonale bovenwerk levert, is grimmige zwarte interieur voering en TPU-hielclip, en de dubbele Abzorb/Encap-middenzool onder de white, waardoor comfort niet de stijl overneemt. Als u een speciale NB-collector bent, moeten deze 992 een no-brainer voor u zijn.

De New Balance 992 “tarwe” is nu beschikbaar bij geselecteerde handelaren wereldwijd, dus zorg ervoor dat je vandaag je paar te pakken krijgt via de enige verkoper voordat het te laat is! In gerelateerd nieuws is hier je eerste blik op Ronnie Fieg’s Kith X New Balance 990V1 “Dusty Rose”. Vergeet niet om hier terug te komen voor de meeste huidige nieuwe balans.

Afbeelding door middel van Sevenstore
Int’l verzending

Bekijk meer

Afbeelding door middel van Sevenstore
Int’l verzending

Bekijk meer

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.