Het undercover x Sacai x Nike Ldwaffle Pack krijgt een officiële releasedatum

De driewegsamenwerking is op dit moment zeker een trendy, en toevallig de aankomende undercover x Sacai x Nike Ldwaffle die uit drie kleuren bestaat ( “Bright Citron”, “Red/Blue” en “Purple Blue”) heeft zojuist een officiële releasedatum gekregen. Het pakket komt direct na een soortgelijke inspanning waarbij stolsels betrokken was, maar deze keer is het het bekende label van Jun Takahashi dat samenwerkt met Chitose Abe en het Swoosh-label.

Alle drie de kleuren zitten perfect goed op het nu gerenommeerde Ldwaffle-silhouet dat is gebaseerd op vroege prototypes gemaakt door Bill Bowerman, een van de mede-oprichters van Nike. De uniek ogende buitenzoolvorm was aanvankelijk het product van Bowerman die experimenteerde met het wafelijzer van zijn vrouw in aankoop om de buitenzoolgreep te verbeteren.

Afbeelding door NikeunderCover x Sacai X Nike Ldwaffle “Bright Citron”

Int’l verzending

Bekijk meer

Afbeelding door NikeunderCover x Sacai X Nike Ldwaffle “Purple Blue”

Int’l verzending

Bekijk meer

Veel verschillende panelen bevinden zich op de bovenkant en zijn gemaakt van leer, suede en zelfs gaas. Het meest zichtbare kenmerk van deze sneakers is het verdubbelen van essentiële details, waaronder de Swoosh -logo’s, tongen, veters en zelfs de tussenzool. Three-way branding verschijnt bij zowel de tongen als de hiellipjes, terwijl de overdreven tussenzooleenheid veel demping verbergt om ervoor te zorgen dat deze net zo comfortabel zijn als stijlvol.

Als je de undercover X Sacai X Nike Ldwaffles al een tijdje op je radar hebt gehad, dan is het goede nieuws dat je binnenkort loterijen voor de paren kunt beginnen, omdat alle drie op 29 oktober worden uitgebracht via geselecteerde verkopers en de Nike Snkrs -app. Zorg ervoor dat je het hier het beste ingesloten houdt voor alle meest recente in deze release en zo nog veel meer, en terwijl je hier bent, bekijk dan onze favoriete oktober -sneaker -releases van de jaren heen!

Afbeelding door NikeunderCover x Sacai X Nike Ldwaffle “Red Blue”

Int’l verzending

Bekijk meer

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.