Een te voet kijk op de Nike Adapt BB

Nadat we eerder deze week een voorproefje hebben genomen, krijgen we nu een te voet te kijken naar de gloednieuwe Nike Adapt BB. Functionerend als een opvolger van de wild populaire Hyperadapt 1.0 van 2016, deze schoen is echt de toekomst van sneakers.

Zoals opgemerkt in een vroeg lek, neemt de ADAPT BB de vorm aan van een basketbalschoen. Bij het glijden van je voet naar binnen, zal de schoen onmiddellijk tot leven komen, verlichten en zich aanpassen aan de vorm van je voet zodat je altijd de perfecte pasvorm krijgt. Het ingenieuze zelfverzamelingssysteem is ook volledig herwerkt. Een kleine motor in de tussenzool trekt de veters om de flyknit en quad-axiale pasvorm aan elkaar aan te spannen. Naarmate Nike Fitadapt Innovation is geëvolueerd, is de motor kleiner en lichter geworden, waardoor meer toepassingen in meer sporten mogelijk zijn.

Afbeeldingen met dank aan Hypebeast, u kunt ook een kijkje nemen in de gloednieuwe smartphone-app, waarmee u uw fit kunt verfijnen, schakelen tussen voorinstellingen, de lichten aanpassen, de batterijenniveaus en meer inspecteren. Bovendien laadt deze basketbal sneaker, in tegenstelling tot zijn voorganger, draadloos door ze op een mat te zetten.

Naar verwachting zal de Nike ADAPT BB een bredere release krijgen in februari 2019 en zal je ongeveer £ 300 terugbrengen, wat aanzienlijk betaalbaarder is in vergelijking met de Hyperadapt 1.0. Ben je gehyped voor deze release? Of is het zo goed ook laat? Laat het ons weten als je aan de hand bent, en zorg ervoor dat je de officiële de enige leverancier -app nu gratis ideaal downloadt! In ander sneakernieuws bespreken we hoe snelle modemerken de sneakerstijlen stelen en ermee wegkomen.

Als je gelooft dat je wat gloednieuwe Nike Heat om het hoofd gaat, zorg er dan voor dat je de stroom hier inspecteert!

Afbeeldingen door middel van hypesteast

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.