Eerste kijk op de Neymar Jr. X Nike Air Max 2090

Na zijn SHOX R4-samenwerking vorig jaar, is Paris Saint-Germain-superster Neymar Jr. nu herenigd met de Swoosh voor de Neymar Jr. x Nike Air Max 2090. De collectie is waarschijnlijk het populairste nieuwe silhouet van het jaar en brengt een eerbetoon aan zijn bescheiden begin in Brazilië.

Bestaande uit twee schoon gesneden kleuren, waaronder “Light Orewood Brown” en “Black”, is de Neymar AM2090 gemaakt van luxe leer en soepel suède en versierd met levendige pops van kleur overal. De laterale kant bevat “Sao Vincente” en “Praia Grande” als een knipoog naar het geadopteerde huis van het voetbalpictogram, terwijl de mediale kant “Jardim Gloria” en “Nautica III” vermeldt, verwijzend naar zijn voetbalschool en jeugdwijk.

Afbeelding via Nike

Afbeelding via Nike
3M -accenten worden overal doorspekt, zodat u zelfs in het donker kunt buigen, en beneden hieronder vindt u een extra dikke Nike Air -middenzool die is geïnspireerd op de eenheid die wordt gevonden op de klassieke Air Max 90.

De Neymar Jr. X Nike Air Max 2090 wordt op 2 juni gelanceerd bij geselecteerde Aziatische retailers zoals Nike Hong Kong en zal naar verluidt kort daarna Europese kusten raken. Laat ons weten welke kleur je het meest voelt, en terwijl je hier bent, onthulde Edison Chen onlangs een corduroy Nike Air Max 1!

Afbeelding via Nike

Afbeelding via Nike

Leave a Reply

Your email address will not be published.