Mis de Adidas ‘Hi Res’ -collectie van vanavond niet!

Na veel verwachting is de collectie van de Adidas ‘Hi-Res’ tot slot hier! Gemaakt voor sneakerheads die zowel door het donker als door lege straten van de stad zwerven, deze variëteit is inspiratie door nachtzicht, evenals een must -politieagent voor je sneakercollectie! Bestaande uit de dikke Yung-96, de retro continentale 80, evenals natuurlijk de op vrouwen gerichte sambarose, je eisen deze in je verzameling wanneer ze vanavond om 23.00 uur afnemen bij Adidas UK!

De Yung-96 ‘Hi-Res’ is misschien wel het allerbeste van het stel. Met een heimelijk geheel zwart bovenwerk met een hoog zichtbare panelen, raakt een scheutje neon-milieuvriendelijke de tong voor een vleugje contrast. Geïnspireerd door de legendarische Falcon Dorf Sneaker uit de jaren 90, vereist u dit nu in uw dagelijkse rotatie!

De Continental 80 ‘Hi-Res’ brengt de tennisschoen uit de jaren 80 naar het volgende niveau. Boterachtig glad leer siert de bovenkant in een vermoorde tint, terwijl kleurverschuivingsaccenten de schoen een look geven die is gemaakt om koppen te draaien. Het traditionele “raam” van de drie strepen; Evenzo raakt de lateralen, totaal met een neon milieuvriendelijke klaver.

Ten slotte hebben we de Sambarose ‘Hi-Res’ die speciaal is voor de dames. Eenvoudig en elegant, een zwart -out bovenste zit bovenop een contrasterende witte platformzool die je liever naar nieuwe hoogten brengt. Nachtvisie beïnvloedt de functie op het bovenwerk met dubbele laag mesh die ook met kleurverschuivingsmateriaal wordt geleverd.

Alle drie silhouetten uit de collectie van de Adidas ‘Hi-Res Feature Night Vision Morse Code Graphics en verschijnen met een volledig reflecterende schoenendoos die zeker opvalt! Laat ons om 23.00 uur lanceren om 23.00 uur op Adidas UK, laat ons begrijpen welk paar je aan de hand bent, en kijk, terwijl je hier bent, kijk eens naar de volledige Adidas Sneaker Range!

Leave a Reply

Your email address will not be published.