Childish Gambino X Adidas onthult de ‘Donald Glover Presents’ Sneaker Collection

Dit is het belangrijkste. Na ton lekken en maanden van wachtingen hebben Childish Gambino en Adidas de ‘Donald Glover Presents’ Sneaker -collectie officieel uitpakt, evenals het wat we wilden en nog een hele deal meer! Het herwerken van drie iconische drie strepen silhouetten, hier is wat je moet weten!

Bestaande uit de continentale 80, Nizza en Lacombe, elke schoen is geverfd in een schone gebroken witte tint met voorlijnde overlijning overal. De continentale 80 heeft een crèmekleurig lederen lacestay, terwijl de Nizza en Lacombe respectievelijk marine en milieuvriendelijke veters beschikken. Alle drie de silhouetten zijn gemaakt van een duurzaam canvasmateriaal, perfect voor de hele dag draagt, evenals ze verschijnen in een binnenkant doos die opent met een traanstrook met drie sets aangepaste schoenveters die zijn ontworpen om te fronsen met slijtage.

De Childish Gambino X Adidas ‘Donald Glover Presents’ collectie zal de allereerste van vele druppels worden en zal op 26 april adidas raken en kiest voor stockisten. Wat geloof je van dit partnerschap? Heeft het uw verwachtingen overtroffen of bent u een beetje teleurgesteld? Laten we het begrijpen terwijl u u kunt pakken, en terwijl u hier bent, kijk eens naar de volledige Adidas Sneaker Range!

Leave a Reply

Your email address will not be published.