Yeezy X Gap kondigt een pufferjack aan voor hun eerste release

na het nieuws dat de Yeezy X Gap -collectie naar verluidt eind juni werd uitgebracht, het lijkt erop dat voorspellingen waar waren, omdat de twee merken nu hun eerste aanbod hebben uitgebracht voor het 10-jarige partnerschap.

De Yeezy X Gap Round Jacket werd vorige week voor het eerst op Kanye West gezien in al zijn glorie, naast een paar Nike Vandals, vreemd genoeg. Gemaakt van een gerecyclede nylon schaal, is dit pufferjack versierd met een helderblauwe tint en beschikt over minimalistisch werk vanuit een gedetailleerd perspectief.

Afbeelding via Gap
Het kledingstuk ontbreekt overal aan zakken en vestigt in plaats daarvan de aandacht op de stand-up kraag die plaats maakt naar een gebijd frontale borstgebied. De achterkant van het kledingstuk heeft een zware V-taps toelopende vorm die de breedte aanzienlijk lijkt te verbeteren. Voor potentiële kopers is het vermeldenswaard dat de voorkant van het kledingstuk geen knop of ritssluiting heeft, wat betekent dat het stuk alleen open kan worden gedragen.

Naast de drop zullen beide Kanye & Gap “drijvende projecties” van de jas in Chicago, New York en LA weergeven.

De jas kost $ 200 en is momenteel alleen beschikbaar voor Amerikaanse klanten voor pre-order op de website van GAP. Het valt nog te bezien wanneer of of Yeezy X Gap Britse winkels zal raken, maar we zouden liegen als we zeiden dat we geen hoge verwachtingen hadden. Is een off-white X Liverpool FC COLL in de maak in de maak?

Afbeelding via Gap

Leave a Reply

Your email address will not be published.