De Air Jordan 4 “Canyon Purple” & “Olive Canvas” daalt in augustus

als je geloofde dat 2021 enorm was voor de Air Jordan 4 wacht tot je hoort wat er dit jaar in de winkel is. Met veel hoge warme partnerschappen in de maak, kijken we nu naar twee speciale editie -kleuren die naar verwachting ergens deze zomer zullen afnemen.

Info evenals foto’s met dank aan Sneaker Insider @zsneakerheadz, de AJ4 zal in “Canyon Purple” en “Olive Canvas” in 2022 introduceren. tonen. Minty milieuvriendelijke kleuren contrasteren de schoen, terwijl een beetje gespikkelde schets- op de tussenzool verschijnt voor extra diepte. De tweede, aan de andere kant, ruilt het normale lederen bovenwerk uit met een lichtgewicht canvas dat ons een aantal ernstige Travis Scott -vibes biedt. Sterke rode veters binden alles wat we aan elkaar verbinden, maar we veronderstellen dat ze ook een basiswitpaarbox zullen bevatten.

Afbeelding door middel van ZsNeakerheadz
Int’l verzending

Bekijk meer

Beide J4S -functie Jumpman Branding op de tong en de hiel, terwijl een Nike Air -middenzool hieronder gaat zitten voor een schandalige hoeveelheid comfort, zowel op zowel op het veld als buiten het veld.

Als u later dit jaar een van deze kleuren in uw rotatie wilt, moet u luisteren. De Nike Air Jordan 4 WMNS “Canyon Purple” zal naar verwachting afnemen op 25 augustus en zal een speciale release van vrouwen zijn, terwijl de Nike Air Jordan 4 SE “Olive Canvas” twee dagen later op 27 augustus introduceert. Laten we begrijpen welke kleur je het meest voelt, en als je hier bent, kun je ook van dichtbij komen met de Air Jordan 4 “Zen Master”!

Afbeelding door middel van ZsNeakerheadz
Int’l verzending

Bekijk meer

Leave a Reply

Your email address will not be published.