De Nike Air Max 95 ‘Granite Dust’ is de Supreme All-Round Sneaker

, terwijl de Air Max 95 misschien niet zo populair is als sommige van Nike’s andere silhouetten, zoals de Air Max 97, het is nog steeds één Hell of a Shoe, en de nieuwste aanbieding van de Swoosh is zeker niet anders. Nagesynchroniseerd ‘granietstof’, dit is letterlijk de opperste sneaker van het hele jaar!

Het ‘Granite Dust’ is vervaardigd uit een reeks premium materialen en beschikt over een duidelijk gradiënteffect over zijn bovenwerk. Een zwarte bodem impliceert dat deze ideaal zijn voor de natte en winderige winterseizoenavonden, en een witte top maakt deze een must-cop voor die zoete en zonnige zomerdagen. Soepel suède garandeert de optimale hoeveelheid gezelligheid, terwijl ademende gaas deze AM95S ultra veelzijdig maakt. Om het allemaal af te ronden, gaat een door lucht doordrenkte tussenzool beneden zitten voor extra comfort en onbeperkte demping.

Nu beschikbaar bij Offspring, laat ons weten wat u vindt van de Nike Air Max 95 ‘Granite Dust’ en zorg ervoor dat u de officiële de enige leverancier -app nu voor helemaal gratis downloadt! In gerelateerd nieuws is de volledige line-up voor het ‘Have a Nike Day’-pakket onthuld!

Als je erover denkt om wat gloednieuwe Nike Heat te hanteren, bekijk dan de meest recente hier!

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.