Justin Bieber zal een nieuw album uitbrengen als je zijn IG -foto

leuk vindt, toen het een beetje beschamend was om te stellen dat je een fan van Justin Bieber was. Toen deed hij echter een deuntje met de mogelijkheid, de rapper, Lil Wayne en Quavo, dus weet je, hij is nu geweldig. Dus ik zal schaamteloos stellen dat ik een nieuw JB -album wil.

Gisteravond publiceerde hij een foto op zijn Instagram waarin staat dat als hij 20 miljoen likes krijgt op de vermelde foto, hij een album voor Kerstmis zal verminderen. Zoals het er nu uitziet, heeft het iets meer dan 7 miljoen likes (het is 16 uur geleden), dus is een album wat de mensen echt willen?

Nieuws van een potentiële album komt na een grote paar maanden Bieber die het moeilijk heeft om uit de schijnwerpers te blijven. Na een extreem openbaar huwelijk met Hailey Baldwin (nu Bieber) en confrontatie met liefdadigheidsinstelling voor dierenbescherming PETA over zijn exotische katten, komt de nieuwste thee met dank aan ex-vriendin Selena Gomez. Het onderwerp van haar nieuwste nummer, Gomez, belt Bieber omdat hij in feite een beetje een d ** k tijdens hun relatie is.

Of de roddelbladen waar zijn of niet, ik begrijp alleen dat ik een album wil. Dus zoals de foto plz.

vals

Leave a Reply

Your email address will not be published.