Introductie van de Adidas NMD v2

Zeg hey daar tegen de volgende generatie van de Nomad: de Adidas NMD v2. Een sneakerlijn die in 2016 in de scène brak, hype voor het silhouet is ongetwijfeld veel gestorven, gezien het debuut. Dat gezegd hebbende, de drie strepen hebben de hoop nog niet opgegeven, omdat ze slechts enkele maanden voor het nieuwe jaar een gloednieuw model hebben onthuld.

Gebaseerd op de razend populaire NMD R1, is de NMD V2 geschilderd in een zwart, blauw en rood kleurenschema dat lijkt op de OG -kleurwegen. Gemaakt van een ademend gaas, de tweekleurige verbeterde middenzool maakt gebruik van een vleugje contrast dat zeker de koppen zal draaien. De EVA -pluggen zijn ook herwerkt, met de voorkant met een veel meer hoekige structuur en de achterkant die samenvoegt met de hiel om een ​​back -pull tabblad te vormen dat wordt afgedrukt met “het merk met de 3 strepen” in meerdere talen, waarbij de sneaker wordt benadrukt die de sneaker benadrukt Nomadisch karakter.

Afbeelding door middel van adidas

Afbeelding door middel van adidas
Elders is het vetersysteem ook herwerkt voor een veel meer gestroomlijnde look, en de veters zelf zijn nu touw in plaats van de platte stijl waaraan we de afgelopen drie jaar gewend zijn geraakt.

Op dit moment is er vrijwel niets anders bekend over de Adidas NMD V2, maar één ding is zeker dat deze behoorlijk populair zullen zijn bij Adidas -fans! Laat ons weten wat u van het vernieuwde ontwerp vindt en houd het op slot bij de enige verkoper voor nog veel meer nieuws wanneer het zich ontwikkelt!

Afbeelding door middel van adidas

Afbeelding door middel van adidas

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.