De Nike Air Vapormax 2019 ‘Electric Green’ is een MOETEN POLANISION

De Nike Air Vapormax 2019 heeft dit jaar golven gemaakt. Een gedeconstrueerde handvat van het futuristische vlaggenschip van de Swoosh, elk en elke kleur is zo verschillend als de volgende, maar de gloednieuwe ‘Electric Green’ is zeker een politieagent voor elk type sneakercollectie!

Voortbouwend op de traditionele AVM, maar het biedt het een nog veel meer lichtgewicht constructie, vervangt de ‘elektrische groene’ de typische flyknit door een stretch geweven materiaal dat zich om uw voet wikkelt voor extra ondersteuning en stabiliteit zonder in gevaar te brengen op gewicht. Dit bovenwerk is een enigszins doorzichtige look gegeven, beïnvloed door andere gerenommeerde ontwerpen zoals het React Aspect 87 en de zoomvlieg.

Een teller rond de hiel beveiligt de achterkant van je voet, evenals hieronder, je ontdekt een luchtsysteem voor volledige lengte voor comfort dat geen grenzen begrijpt. Dit wordt ondergedompeld in een glanzend milieuvriendelijk oppervlak, zodat je dit seizoen overal naar hoofden gaat.

De Nike Air Vapormax 2019 ‘Electric Green’ wordt nu het beste aangeboden van Nike UK. Een van de allerbeste kleuren omdat het silhouet eerder dit jaar debuteerde, je wilt deze release echt niet missen!

Leave a Reply

Your email address will not be published.