Hot Lava raakt de Nike Air Max 720

met een Crimson Splatter -middenzool.

Er is geen afwijzing van het effect dat de Nike Air Max 720 heeft gehad op de sneakergemeenschap. Met zijn ingenieuze ontwerp, overvloed aan kleuren en massa-aanvullende, is het eenvoudig om te zien waarom zoveel mensen dit nieuwe silhouet hebben overgenomen. Nu heeft het Swoosh -merk een ‘Hot Lava’ -kleurpartij gepleisterd en het is direct beëindigd (woordspeling bedoeld)!

Beginnend met de feiten over de AM720. Het heeft een 38 mm luchteenheid, de hoogste Nike heeft ooit geproduceerd. Het heeft ook 720 ° zichtbare lucht en wordt gecreëerd van 70% die afval produceert. Dit alles is gekoppeld aan een nylon -bovenwerk dat de schoenen accentueert, is perfect.

Deze nieuwste kleurstoffen wordt over de bovenkant verduisterd, waardoor het de heimelijke look biedt die iedereen begrijpt, evenals liefdes. Wat het echt onderscheidt, is de lava gespikkelde tussenzool. Wanneer het opnieuw wordt verduisterd, wordt dit volledig contrast met de hits van sinaasappel uit de gespikkelde verf.

Verwacht extreem binnenkort bij Choose Retailers, verwacht de Nike Air Max 720 ‘Hot Lava’ de komende maanden overal te zien. Houd het vergrendeld aan de enige provider voor al het allerbeste nieuws en releases van de sneakergemeenschap.

Leave a Reply

Your email address will not be published.