De Supreme X Nike Shox Ride 2 -collectie valt volgend voorjaar

Supreme en Nike werkt nu al meer dan twee decennia samen, en naar het uiterlijk van dingen zullen ze niet snel stoppen. Na onze allereerste blik op de Supreme X Nike SB Dunk High “Brazilië” eerder deze week, vertellen gerenommeerde bronnen ons nu dat het Power Duo zal werken aan de Supreme X Nike Shox Ride 2 -collectie – en we nemen onze eerste Kijk nog!

Afbeelding via py_rates
Int’l verzending

Bekijk meer

De SHOX Ride 2 die sinds het begin van de jaren 2000 een Roadman-nietje is, zal de in New York City gevestigde indruk het uitbrengen in drie ultra unieke kleuren, namelijk “Neutral Olive”, “Speed ​​Red”, en natuurlijk de Klassiek “wit” palet.

Alle drie de paren zullen een ontwerp hebben dat zeer inline valt met de vroege jaren negenties van het Beaverton Brand op modellen zoals de Air Max Plus, met pluche mesh -panelen en premium leer overal. Een SHOX -middenzool is onder de voet te vinden, compleet met de afzonderlijke kolommen die extra respons en demping bieden, en om het allemaal af te ronden, hebben Supreme hun kenmerkende Futura -logo overal geplakt.

Afbeelding via py_rates
Int’l verzending

Bekijk meer

Verwacht ergens in het voorjaar van 2022 te vallen, is de Supreme X Nike Shox Ride 2 -collectie zeker niet voor iedereen, maar degenen die op zoek zijn naar een vintage sfeer zullen ze zeker kunnen waarderen. Laat ons weten welke kleur je het meest voelt, en in gerelateerd nieuws, een Supreme X Tiffany & Co. -samenwerking is misschien gewoon in de maak!

Afbeelding via py_rates
Int’l verzending

Bekijk meer

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.